Det där med brösten

Svårast för mig är att överge det som jag redan har! Mina bröst är halva min sexualitet!!!
Självklart finns det andra alternativ, hela jag är en hetzon! Men Brösten!!!

Man kan aldrig komma ifrån att Brösten är en stor del av kvinnan. Utseendet kretsar idag mycket kring hur bysten är och inte, men som man erfarit senaste tiden (mtp alla småpojkar man umgås med på högskolan): Magen är faktiskt vad killarna tycker bäst om! Det sa sambon också när vi väl började träffas. Många killar har dreglat över Brittny Spears mage i Baby one more time videon och det finns fler exempel. Att de har en fetisch för tuttar är bara för att de kan ha det, men sanningen är en annan.

Sedan ska man en gång få barn och kvinnor som har ammat säger att
- men det kan du klara dig utan!
Jo, visst MEN jag kommer då inte kunna förbruka några kilon genom att amma bort dem inte, går jag upp under graviditeten så kommer jag få träna bort dem!


Såklart klarar man sig utan bröst... men det kommer fortfarande saknas precis som en arm eller ett ben som kapas. Jag har ju ändå levt med dem sedan 7:an. Jag har sett dem formats med åldern från två små knölar till en perfekt C-kupa. Visst har de varit bråkiga också, varje mens när man inte kan ligga på mage eller skutta ned för trapporna för det gör ont.
Hur ska man egentligen bli nöjd sen? Jag är fruktansvärt kräsen och framförallt så är jag estet uti fingertopparna. I värsta fall kommer jag få övertyga mig till något, vara halvnöjd för att förhoppningsvis bli helnöjd. I bästa fall så hittar jag precis det jag vill ha och resultatet blir perfekt.

Det stora är i alla fall: Jag vill ha mina egna bröstvårtor kvar! Får jag inte rätt form och mjukhet och tappar jag känseln ska jag åtminstånne ha något som är mitt eget till utseendet.
Jag hoppas att den dagen det är tid så ska jag kunna odla vävnad att fylla bysten med för att kunna utveckla en form av känsel igen. Men det är ju bara som jag rent teoretiskt ska tro att det funkar.

Lite spridda småtankar blev detta inlägg, men det är många parrametrar som man tänker på när det gäller att erstätta något som man är helnöjd med idag!

/Sara

Kommentarer
Postat av: Linda

Hej Lisa och Sara!

Jag hittade er idag genom länken på Annis sida. Tråkigt att ni har ärvt genen bägge två!



Jag gjorde en förebyggande operation för två år sedan och ni får gärna mejla mig om ni har frågor eller vill ha lite allmän pepp.



2011-03-15 @ 12:37:38
Postat av: Anna

Hej,

Ni ska veta att ni inte är ensamma. Jag opererades för några månader sedan (efter ca 10mån betänketid). Ni får gärna maila mig ifall ni vill ha tips, råd, stöd, eller bara veta hur det har gått för mig (det har förresten gått mycket, mycket bättre än jag någonsin kunnat hoppas!).



Kram!

2011-03-19 @ 19:05:06
Postat av: Storasyster

Med tanke på hur din kropp är funtad jämte min ska du se att du kommer vara tillbaka på nolltid efter en graviditet (finns tre jättebra exempel i mammagruppen som "flaskar"). Dessutom måste man jobba bort endel av bulan själv, magen påminner liksom lite om Flubber just nu :)

2011-03-20 @ 07:32:16
URL: http://frknilssonsbravader.blogg.se/
Postat av: Faster Anna

Härliga Sara!

När kommer du hem nästa gång?

Vågar-vill du satsa ett par timmar med mig då?

Kramar

2011-03-22 @ 19:51:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Besökstoppen