Onödigt

När man har väntat på brev ifrån USÖ i två veckor så blir en Lisa väldigt uppspelt och nervös när hon väl får ett. men när det visar sig att det bara var ett skriftligt konstaterande att mammografin visade att mina bröst är i sin ordning fastän jag fick veta det redan samma dag som jag klämt ihop brösten. Jag kunde inte bry mig mindre.
Vad jag vill veta är när jag ska få operera mig, mammografi vill jag aldrig mer behöva göra.

//Lisa

Kommentarer
Postat av: Anonym

Vad snabbt allt går för dig Lisa. Jag har väntat sen i oktober 2010 då jag pratade med min plastikkirurg och ska nu opereas på måndag. Jag är skitnervös men hoppas att resultatet blir bra. Vet du hur de ska lägga dina snitt?! Lycka till med allt. / Sara i Uppsala

2011-05-14 @ 09:00:31
Postat av: Lisa

Det kommer gå jättebra!!!



Ja eftersom jag vill ha lite mindre bröst så kommer plastikkirurgen ta bort bröstvårtorna+vårtgårdarna och utföra operationen därifrån och ta ur allt som ska tas ut, sen lägger han i proteserna och syr ihop nya bröstvårtor. Så jag kommer kanske ha bara ett litet ärr under bröstvårtorna :D

2011-05-15 @ 02:05:18
URL: http://brcasystrar.blogg.se/
Postat av: ღ Anni ღ

Jag känner så väl igen otåligheten, och besvikelsen över "fel" innehåll i brev...

Stå på dig och ring, ring, ring. Det gjorde jag. För det är en hemsk väntan när man väl bestämt sig.



Sara: Jag har gjort samma op som Lisa ska göra. Och mina ärr är ca 10 cm rakt över brösten där bröstvårta och vårtgård tidigare var.



Enl min plastikkirurg kommer ärren inte alls att synas när bröstvårta och vårtgård är på plats och tatuerade. Känns jättebra!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Besökstoppen