Fetvadd

Har ju fått med mig en rulle fetvadd från sist jag var på Sabbatsberg. Men den har jag inte hittat på apotek sååå här om dagen frågade jag Google efter märket Soffban Natutal och behold:
 
skadebutiken
 
 
Pack på 12 stycken. Så nu har jag fetvadd på rulle tills jag dör... Eller så...
 
 
/Sara

Blå, mest blå

Alltså!!! Hur blå får man vara på ett par innanlår! Det ser helt sjukt ut!
Ett område som sträcker sig på halva vänster med blåaste blå och något mot rött vid snittet. Lite mindre på vänster men fortfarande! Tuttarna är inget mot detta!!! Tuttarna är redan gula och de var aldrig såhär blå!

Men vad bra det var med tub-stöd-"strumpa"!!! Det sitter där det sitter och bara att dra upp lite när de halkat/rullat ned!!!

Det som är jobbigast just nu är gördeln som trycks upp mot brösten så jag får rycka och slita lite i den när jag satt mig ned. Har blivit ett blåmärke som uppenbarligen är pga tryck därifrån.

Skönt att vara hemma i soffan också! Ska bli intressant jobbvecka men idag är det liggande läge!

/Sara

Dagen efter

Lindor om låren är ett skit PUNKT
Ringde Ann i morse och vi bestämde att jag tar en sväng om Karolinska i morgon för att införslaffa "stödstrumpor" sånna man klipper upp och kan dra upp hela vägen till grenen! Hurra!
Hon sa att jag bör räkna med op mitten/slutet av april. I morgon skall jag lägga in önskemål om påsken eller precis efter, så kan min vikarie arbeta resten av terminen.
Mycket planering som skall göras nu! För mig själv, mitt jobb, mina studier och vikarie!
 
Vaknade med samma skit inatt som alltid. Min svank är van att vara svank men gördeln rätar ut den och alltså vaknar man med ryggsmärtor. Inker skrev ju ut något starkare igår så jag skall i morgon hälsa på apoteket utanför Karolinska och hämta det så kan jag prova att ta det på kvällen så kanske jag slipper.
 
Bröstet ser ut som en röd/rosa kanelbulle! Kommer gå över till gult/grönt i dagarna här så det skall bli intressant som vanligt! Vänster innanlår har ju ett fint område också som kommer göra mig mycket vacker!
 
Jag har verkligen haft hela världens färger på min kropp - från inflamationsrött till läkande gult.
 
/Sara
 

Op 1.4

En narkossköterska leder mig till en liten sal med tre sängar där endast en tjej ligger. Förmodligen bröstop med det jag snappar upp av hennes samtal med sköterskorna.
 
Rutinen som vanligt att jag får ett armband och får berätta om min friskhet! Jag får sätta på mig sjukhuskläder och ta smärtstillande.
 
Narkosläkaren Anders (samma som sist) gör rutin! Han berättar att jag efter uppvaket skall berätta hur mycket smärta jag har 1 ingen 10 "kan lika gärna hoppa ut genom fönstret" varav 3 är uthärdligt som i att jag inte isf kommer behöva någon smärtlindring.
Han berättar även att jag är först i kön!
 
Inkeri anländer och vi pratar om att kollegan Jacob har erfarenhet av denna op med bra resultat medan hon ritar på mig. Hon har även med en kvinnlig assistent som jag får visa upp mig för! Alltid härligt att få bli kallad "slank och muskulös" när Inkeri visar att de kommer få ta från låren.
Hon berättar att låren skall såklart lindas och har jag tights är det bara positivt då lindorna halkar ned! Glad att jag inte hade rena mjukisbyxor utan tog mina första yogabyxor som sitter åt på rätt ställe!
 
Hurra!!!
 
Klockan är kvart över 11 och jag börjar vakna till liv! Kroppen är rastlös men trött. Sjuksköterskan Dina, ännu ett kännt ansikte, tar hand om mig!
I bröstet har de pumpat in så mycket fett att det ser nästan riktigt ut. Det ömmar lite på insidan låren och lite runt bröstet men annars är känner jag mig bra!
Har varit uppe och gått lite - the tant-walk är on!
Benen är lindade så jag liknar lite en mumie med rosa "foppa" och mysmorgonrock!
 
Macka, te och apelsinjuice förtärd och Dina håller på att förbereda för min färd till avdelningen.
Man blir trött av att vara pigg. Så jag vilar lite från och till.
 
Tillbaka till avdelningen i gott sällskap!

Klockan är kvart över 12 och Inkeri har varit här! Hon skriver ut lite starkare som jag skall komplettera alvedonen med. Annars sa hon "du vet väll hur du sköter det här" - jo det vet jag ju!
Ann skall kalla mig till op om 3 månader och Inkeri fastslår att det är en myt att man inte skall opereras på sommaren!
 
Nu ska jag klä mig och vila lite innan jag ringer anhöriga!
 
Klockan är kvart över två och jag har precis blivit ompysslad med att linda om benen och bytt lite kompresser. Jag skall köpa stödstrumpor att ha när jag tröttnar på lindorna!
Jag har finfint blåmärke på insidan låret så att visa sig naken nu kommer få folk att tänka på hur Max tar hand om mig!
 
Funderar över det där med narkosen och att man förmodligen liksom en sömngångare är vaken vid tillfällen som man inte minns. För jag har nog inte fått frågan om smärta eller så var jag så pigg när Anders kom in att han kände han inte behövde!
 
Nå ja, vad är väll en bal på slottet!
Snart kommer Ylva och hämtar mig!
 
/Sara
 
 

Inför Op 1.4

Klockan är nu snart 7 på morgonen och jag sitter åter på Teres Plastikgruppen! Jag vaknar upp tillsammans med kliniken och ser sköterskor och läkare anlända till jobbet. 05:53 satte jag mig på bussen i Tyresö.

Jag skall åter få en fettransplantation och som jag berättat skall de även ta från låren idag! Så lite nytt varje gång!

Duschade igår med Descutan så håret står som det gör. Skall bli intressant att stanna en liten länge stund än sist och se om de kan mäta sig med Karolinska.

/Sara

Skänka sig till konsten

Vad är odsen att man börjar jobba på en skola där det finns en konstnär som hållt på med ett "bara bröst" projekt hur länge som helst!!!

Så när jag ändå är ett konstverk bidrog jag! Hon gjuter av ens tutte (i mitt fall båda) och när den torkat gjuter hon i sin tur i avgjutningen så att hon får en kopia!


Notera att detta är en avgjutning av mig och du bör de den som en bergskedja - men jag tog fotot på avgjutningen i sådant ljus att du kan även se den "rätt" fast spegelvänd!
Så coolt det var att se alla detaljer inverterat!!! Muskeln som går över andra bröstet, ärren från drän etc! Skitkul!!!

Konstnären är mycket nöjd och jag med för den delen!

Hade ju tankar på att föreviga mitt förra bröstiga jag, nu fick jag bidra med något annorlunda till en finfin utställning!!!

Det krävs bara lite pengar in i projektet så har jag något att sprida reklam för!!!

/Sara

RSS 2.0
Besökstoppen