19 Maj 2006

För exakt 5 år sen så dog vår älskade mamma Marie Nilsson i bröstcancer, eller metastaser i hjärnan från cancerceller spridda från brösten.

Jag älskar dig Mamma och saknar dig väldigt mycket, det gör ont.

Puss <3 // Din yngsta dotter Lisa

18 Maj 2011

Ja men så ringde jag ju till kvinnan med väntelistan. Sa jag att jag trodde att jag skulle få operera mig snart så trodde jag helt fel, för jag är satt på Augusti-listan och där har de semester också. men jag sa att om det kommer ett återbud så tar jag gärna den, för jag hatar verkligen att vänta. Men detta betyder att jag kan jobba mer i sommar än vad jag trodde först. Så mina arbetsgivare kan få gå på ordentligt med jobb till mig.

Ja, jag känner mig lite besviken. Men nu kanske jag kan fira min 20årsdag hur galet jag vill. men om jag sätter upp "Nya bröst" på önskelistan så kommer det säkert ett brev några dagar senare (peppar peppar ta i trä).
Förra året önskade jag mig ju ett jobb och en pojkvän. Fick allt några dagar senare (fastän pojkvännen inte höll lika länge som jobbet). Äsch, nu ska jag inte tänka mer på detta tror jag. Det blev en sån himla omställning. Men det är bara 2,5 månader kvar typ till Augusti. Får jag bara lite hjälp så ska vell det gå fort.

//Lisa

Onödigt

När man har väntat på brev ifrån USÖ i två veckor så blir en Lisa väldigt uppspelt och nervös när hon väl får ett. men när det visar sig att det bara var ett skriftligt konstaterande att mammografin visade att mina bröst är i sin ordning fastän jag fick veta det redan samma dag som jag klämt ihop brösten. Jag kunde inte bry mig mindre.
Vad jag vill veta är när jag ska få operera mig, mammografi vill jag aldrig mer behöva göra.

//Lisa

Lisa hatar

Nu är det ju typ två/tre veckor sen jag var hos farbror Plastikkirurgen (orka hålla stenkoll liksom) och nu tycker jag faktiskt att jag kan få min OPtid. Ja jag vet att jag inte är sjuk, så det är ingen brådska, men vafan, jag ska ju operera bort brösten för att jag inte ska bli sjuk. Så kan de inte skynda sig.

Ja, jag är den mest otåliga i världen, men vad sjutton, jag kan lägga mig på bordet nu!!! Fram med skalpel och sugploppar och allt vad nu behövs, söv mig och ta bort skiten.

Nej, men seriöst, har det inte kommit ett brev på fredag så ringer jag på måndag och frågar hur det går.

Tack för mig // Lisa

RSS 2.0
Besökstoppen