VR

Så var man till allmän beskådan i Veckorevyn!

Tänkte visa en bild i från artikeln som finns i månadens VR, nr 6


Bilden är tagen för Veckorevyn av fotografen Johannes Helje, smink och hår av Marina Lavenius.

Herregud, jag känner mig nästan som en bloggerska eller liknande.
Eller jag bloggar ju, men jag är ju knappast känd.
Men nu kanske jag blir känd som bruden med 100% geléhallontuttar.

I lördags när jag och 8 andra visa kvinnor såg när Loreen piskade rumpa med alla andra länder i ESC så pratade vi om våra persontecken vi har skaffat oss, då min kusins fru är hörselskadad och vi alla har fått lära oss teckenspråk. Jag har tecknet röd med ett L just nu, men jag kanske skulle byta till hallon nu. Dels för mina tuttar, dels för att jag gillar hallon och dels för att jag kallar mitt kön för hallonet.
Eller så byter jag tecken till lila, då det är min favoritfärg.
Röd med ett L har jag ju på grund av min hårfärg och så heter jag Lisa!

Nåväl! Mina tuttar mår bra, jag vaknade imorse och hade rullat över på mage i sömnen, så nog är det bra alltid. Jag fattade först inte att jag låg på magen, men det kände så galet naturligt och jag hade inte ont eller något.
Jag ska prova att sova på magen inatt, om det lyckas så ska jag fira!

Puss och kram
//Lisa


Operation nr 2

Jag har ju opererat mig igen ju!!
Tisdagen den 8 maj låg jag på rum 8 och hade mina favoritsköterskor som servade mig.

Jag kom dit 7.00 efter en bra natt och allt såntdär, fick veta att jag skulle bli nr 4 att opereras idag, så jag satte mig i soffan i väntrummet/sällskapsrummet och väntade på att få bli installerad.
Då jag var trött så la jag mig ner och halvsov tills en av mina favvosköterskor buffade på mig och sa att "Kom så får du ett eget rum så du kan få sova i en säng istället för här ute!" och sen kom jag in till ett dubbelrum där en annan av Patriks patienter, en kvinna som skulle få sitt ena bröst rekonstrukterat efter bröstcancer.

Jag fick ta på mig de underbara operationskläderna och sen fick jag en infart i högerarmen och sen var det att vänta och vänta och vänta, Patrik kom ganska snabbt och målade på mig och sen fick jag vänta och vänta.
Jag hann se både Top Model och Project Runway så jag klagade inte! Sen var det min tur, runt 13.00.
Lugnande och förebyggande intogs, jag gick och kissade en sista gång och sen var det iväg mot operationssalen.
Det var nya ansikten där inne, trevliga ansikten och sen blev jag sövd.
När jag vaknade så kändes det inte alls som förra gången, visst jag hade lite ont men det var ju inte alls som förra gången. Piggnade till väldigt snabbt och blev skjutsad och hjälpt in på en toalett för att se om jag kunde få kissa lite, it did work like a charm! Så blev jag skjutsad till mitt rum och sen blev jag hungrig, det var ett bra tecken tyckte jag och alla andra.

Mormor kom och gick och sen fram mot kvällen tyckte jag och alla andra att jag kunde åka hem, så vid 20.00 kom Mormor och så åkte vi till sjukhusets Apotek, där fick jag köa i 100 år och köpte nästan ett mineralsmink-kit från Idun, sen fick jag mitt knark och kunde åka hem!!

Sen har det rullat på och idag har jag bara ätit en Alvedon.
Enda problemet jag har är att jag får så ont i ryggen av att sitta upp och att ligga ner så att sova på sidan är en dröm igen, men den blir sakta men säkert verklighet.


Expanderprotesboobiekonst


Uttråkad tjej innan sin operation

Hur tycker Jag att mina bröst ser ut nu?
Med 445g i varje, droppformade geléhallonimplantat så mår jag väldigt bra!! Kanske att jag vill disskutera placeringen av mina bröstvårtor men annars kan jag inte bli nöjdare. De är lagom små, inga tungviktare och de sitter där de sitter. Jag har redan två bikinibhar som sitter som en smäck och jag vill prova vanliga bhar typ nu!

På måndag ska jag träffa Patrik för att se hur ärren har blivit och fråga hur jag ska göra med nippleserna och vad han lyssnar på för musik när han opererar.

Puss och kram// Lisa
<3


Stockholm!

Jag har ju glömt bort och säga hur det gick på fotograferingen till Vecko Revyn som jag var på den 24 April!!
Det var himla kul, nervöst och lite stelt men bilderna blev fina.

Från Hallsberg till Stockholm, så var det.
Jag möte upp Vendela (som är art director på VR) vid den här så kallade "spottkoppen" på Stockholms Central. Det vet jag nu är den där runda ringen där man kan se ner på folk som springer till tåget.
Hon hade en gul jacka för att jag skulle veta vem hon var, jag hade lila strumpbyxor och som vanligt mitt röda hår, så det var en färgskrapande duo som gick på sushijakt innan vi försökte finna vägen till fotoateljén.
Vendela hade koll fastän hon aldrig gått dit utan alltid tagit ett bensindrivet fordon.

Väl inne i studion så fick jag äta min råa fisk och hälsa på fotografen Johannes Helje och make up-tjejen som jag inte minns namnet på, men hon var fifinska och väldigt trevlig sen gjorde hon mig även väldigt fin!
För jag fick fondation både i ansiktet och på kroppen.
Vendela hade valt ut tre par byxor som jag fick välja mellan och hade med sig en kopia av hur hon tänkt att artikeln skulle se ut i tidningen.
Färgglatt, vackert och stilfullt! Som jag då :)

Sen var det bara fotafotafota, posaposaposa, fixa håret, posa lite till, rätta till för blänkande hud, posa lite till och efter en stund så kände alla sig nöjda och glada!
Jag fick se alla bilderna och kolla vilka som var bra och vilka som var dåliga och sen var vi tvugna att rusa mot mitt tåg.
Vendela följde mig tills dess att jag fann vägen själv och sen var det bara att ta sig till stationen och hitta mitt tåg.

Haha, lilla Lisa, spår 10 är inte under jord, det kom jag på efter en stund när det bara var ett par minuter innan mitt tåg skulle dra mot Hallsberg. Men på kom jag, såg en kändis(Tobias Karlsson från Let's Dance, även lokal kändis i hallsberg, Han var glad och pratade med någon jag inte såg) och sen satte sig min plastkusin sig i samma vagn som mig. Så det var en rolig dag!


Carolina Gynnings obekväma Prada-skor som jag lånat utan hennes vetande.


Over the shoulder-bild på min söta makeup-tjej när hon jobbar!

24 Maj kommer VR ut i butik!
Puss och kram Lisa



RSS 2.0
Besökstoppen