Att vara nervös

Nu är det snart bara tre dagar kvar tills jag är på operationsbordet, men jag vet inte om jag är nervös eller bara helt tom i huvudet.
Jag har drömt om operationen, eller rättare sagt om att jag försover mig eller har glömt något. I den första drömmen så var mamma med. Det var mysigt.
Jag undrar så hur det hade varit om hon fortfarande var här. Jag antar att det skulle kännts lättare att hantera, jag skulle även kunna fråga henne om hur det är att förlora ett bröst. För det är ju det jag gör, två bröst förlorar jag men det kommer fortfarande se ut som om jag har två fungerande bröst.

Nu kommer ingen ha någon nytta av dem mer än att det kommer se snyggt och behändigt ut. Det där med att springa runt och leta efter den perfekta BHn kommer inte kännas som en så jobbig uppgift. Jag kommer kunna välja och vraka mellan olika modeller och material. Det kommer jag se fram emot. BHshopping!!! Ska maschera till Monki och Twillfit och inhandla spetsbhar och grejer så fort mina bröst inte behöver vara instängda i en sportbh.

Fy fan vad skönt det ska bli när det är över!! Först ska jag bara mysa hemma och se serier och film, sen börjar livet igen. Jobb, utbildning och fett mycket musik i sånna mängder så att du bara förstår inte. Jag ska dekorera mitt hem och skaffa byggkunnig och rik man i framtiden också, så att jag kan få mjölkersättningsuppfödda lockiga barn som jag ska leva länge med och bli en såndär söt bullbakande farmor/mormor och gammelmor åt en 17 barnbarn och barnbarns barn (jag tänker ju bli en sisådär 105 år på runda slängar). Min familj kommer skratta när jag nyper mig skruplige man i rumpan när vi lagar kalkon till Juldagslunchen och tänka "Hon där kommer aldrig dö!". Japp jag har hela mitt liv framför mig och jag vet på ett ungefär hur det kommer bli. Det kommer bli galet!!

Just nu är livet lite på paus, snart trycker jag på play så att mitt soundtrack kan spelas upp till världen.

Puss och kram// Lisa <3

Väntans tid är över....

... och nedräkningen börjar!!
30nde November så lägger jag mig på operationsbordet och vaknar upp senare utan oron för bröstcancer och allt vad det innebär.
Det känns fantastisk!! Dock är jag för trött för att vara hybris och tänker spendera dagen med att städa och sen laga en god kvällsmat. Fira ska jag göra en annan dag :D

Så nu kan jag börja planera operationsväska som ska innehålla sånt jag kan tänkas behöva de dagarna som jag kommer ligga på sjukhuset. Nån bok ifrån Margit Sandemos bokserie Häxmästaren, någon form av film och musik är givna medbrottslingar inför denna resa.

Puss och kram// Lisa

RSS 2.0
Besökstoppen